“HER AY,  BİR OYUN BİR TURNUVA” PROJESİ

“HER AY, BİR OYUN BİR TURNUVA” PROJESİ

“HER AY,  BİR OYUN BİR TURNUVA” Projesi Hakkında Bilgilendirme

Okulumuzda her ay  farklı zeka oyunları ile ilgili ödüllü turnuva yapılacaktır. Turnuvada her ay bir tane zeka oyunu yarışması yapılacaktır ve birinciye ödül verilecektir.

07.11.2023 95

2023- 2024 Eğitim öğretim Yılında Yapılacak Olan “HER AY,  BİR OYUN BİR TURNUVA” Projesinin Ajandası

07-11-2023

• Hamitabat İlkokulunda öğretmenlerimiz Tolunay DELEN ve Pakize ÇETİN koordinatörlüğünde her ay  zeka oyunları turnuvası yapılacaktır.
  • Turnuvada her ay bir tane zeka oyunu yarışması yapılacaktır ve birinciye ödül verilecektir.
  • Zeka oyunları turnuvası her ayın sonunda yapılacak olup 3 ve 4.sınıflar kendi aralarında, 1 ve 2. Sınıflar da kendi aralarında yapacaktır.
  • O ay hangi zeka oyunu turnuvası yapılacaksa öğretmenler tarafından tüm ay boyunca zeka oyunuyla ilgili çeşitli eğitimler verilmektedir. Ay sonunda ise kura ile eşleşmeler yapılıp, yenilenin elendiği turnuvada birinci olan ödüllendirilecektir..